728x90 AdSpace

Yeni Filmler

25 Şubat 2015 Çarşamba

Esaretin Bedeli Türkçe Dublaj (1994)

TÜRKÇE DUBLAJ



Korku Sizi Tutsak Eder, Umut Ise Ozgur Birakir.

En Iyi Film, En Iyi Oyuncu (Morgan Freeman) dahil 7 Dalda Oscar Odulu Adayi olan bu muhtesem filmde, umut, arkadaslik ve yuksek korumali bir hapishaneden kacisin olaganustu hikayesini bulacaksiniz. Karisini ve sevgilisini oldurmekten iki kez idama mahkum edilen Andy Dufrense (Tim Robbins) 1947 yilinda Shawshank hapishanesine gonderilir.
Sakinligi ve olaylar karsisindaki dayanma gucu ona kisa surede sayginlik ve hapishane tamiratcisi Red (Morgan Freeman) ile guclu bir arkadaslik kazandirir. Ayrica bankacilik tecrubeleri sayesinde hesaplardaki aciklari kapatmasiyla gardiyanlar ve cezaevi muduru arasinda populer biri haline gelir.

Andy’nin haksiz mahkumiyetindeki bu sabirli tutumu ozgurlugune ulasma ve kaderini degistirme yolunda en onemli anahtari olacaktir.

09 Film izle iyi seyirler diler.
Tür: 480p, 720p, Dram, IMDB Top 100, Suc, Tavsiye Filmler, Turkce Altyazi, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 1994, Amerika
IMDB Puanı: 9.3/10
Yönetmen: Frank Darabont
Senaryo: Frank Darabont, Stephen King
Görüntü Yönetmeni: Roger Deakins
Müzik: Thomas Newman
Oyuncular: Bob Gunton, Brian Libby, Clancy Brown, David Proval, Gil Bellows, James Whitmore, Jeffrey DeMunn, Joseph Ragno, Jude Ciccolella, Larry Brandenburg, Mark Rolston, Morgan Freeman, Neil Giuntoli, Tim Robbins, William Sadler
Süre: 142 dakika

FRAGMAN İZLE 720 TÜRKÇE (VK)
  • Blogger Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Item Reviewed: Esaretin Bedeli Türkçe Dublaj (1994) Description: En Iyi Film, En Iyi Oyuncu (Morgan Freeman) dahil 7 Dalda Oscar Odulu Adayi olan bu muhtesem filmde, umut, arkadaslik ve yuksek korumali bir hapishaneden kacisin olaganustu hikayesini bulacaksiniz. Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top