728x90 AdSpace

Yeni Filmler

25 Şubat 2015 Çarşamba

Titanik – Titanic Türkçe Dublaj İzle (1997)

TÜRKÇE DUBLAJ


Konusu
Dünya uzerindeki hicbir sey, Titanic’in destansi hikayesi ve nefes kesici ihtisamini gecemez. En Iyi Film dahil olmak uzere 11 Akademi Odulu sahibi olan bu ask hikayesi, dunyadaki tum sinema severlerin kalbine girdi ve tum zamanlarin en populer sinema filmi oldu. Uluslararasi superstar Leonardo DiCaprio ve Oscar Adayi Kate Winslet ekrani, sosyal siniflarin ayirdigi ama kaderlerinde birbirlerine “batmasi mumkun olmayan” R.M.S. Titanic’te bulmak olan Jack ve Rose rolleriyle aydinlatiyorlar. Ama kotu bir sona mahkum olan bu luks gemi soguk Kuzey Atlantik’te bir buzdagina carpinca, onlarin tutkulu aski heyecanli bir yasam savasina donusuyor! Begenilen film yapimcisi ve bircok Oscar Odulu bulunan James Cameron’dan, bir felaketle karsilasan yasak askin ve cesaretin hikayesini anlatan gercek bir sinema saheseri geliyor.

Dunyanin hatirlamak istemedigi turden felaketlerden olan “Titanik faciasi”, dev produksiyonlarin yonetmeni James Cameron tarafindan cekilen gorkemli bir film. Teknolojinin son surat ilerledigi bir donemde, insanlar ustesinden gelemeyecekleri hicbir sorun olamayacagina inanmaya baslamislardir. “Titanic” adli dev transatlantik ise, insanligin dogaya karsi govde gosterisi gibidir. Bu “Dusler Gemisi” nin yolculari arasinda Avrupa`da bir kac yil gecirdikten sonra Amerika`ya donmekte olan, Jack adli genc bir ressam, nisanlisi ve annesiyle Philadelphia`ya giden Rose adli genc bir kiz da vardir. Iki genc, sans eseri tanisacak, aralarindaki sinif farkina aldirmaksizin birbirlerine yakinlasacaktir. Bu arada doga insanoglunun gunden gune artan kibirine bir nokta koymayi planlamaktadir. Yola cikilmasindan dort bucuk gun sonra, 10 Nisan 1912`de, Titanic iki saat kirk dakika suren ve sulara gomulmesiyle son bulan, hazin olaylarin baslamasina neden olacak buz dagina carpacaktir.

James Cameron`un, seyirciye bir zaman makinesiyle yolculuk ettigi hissini uyandirircasina gercege yakin filmi “Titanic”, bugune kadar yapilan en pahali produksiyon unvanina sahip. Tam 14 dalda Oscar adayi oldu ve “En Iyi Film” dahil 11 odul kazandi. Ben-Hur`un 11 odulluk rekorunu da egale etmis oldu.

09 film izle iyi seyirler diler.
Tür: 480p, 720p, Dram, Romantik, Turkce Altyazi, Turkce Seslendirme, Yabanci Filmler
Yapım: 1997, Amerika
IMDB Puanı: 7.6/10
Yönetmen: James Cameron
Senaryo: James Cameron
Görüntü Yönetmeni: Russell Carpenter
Müzik: James Horner
Filmin Diğer İsimleri: Planet Ice, The Ship of Dreams, Titanic: The IMAX Experience, Titanic 3D
Oyuncular: Bernard Hill, Bill Paxton, Billy Zane, David Warner, Dr. Anatoly M. Sagalevitch, Frances Fisher, Gloria Stuart, Jonathan Hyde, Kate Winslet, Kathy Bates, Leonardo DiCaprio, Lewis Abernathy, Nicholas Cascone, Suzy Amis, Victor Garber
Süre: 194 dakika

 FRAGMAN İZLE 720 TÜRKÇE (MAİL.RU)
  • Blogger Yorumları
  • Facebook Yorumları

0 yorum:

Yorum Gönder

Item Reviewed: Titanik – Titanic Türkçe Dublaj İzle (1997) Description: Dünya uzerindeki hicbir sey, Titanic’in destansi hikayesi ve nefes kesici ihtisamini gecemez. Rating: 5 Reviewed By: Unknown
Scroll to Top